Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden

ASTRO 2022 – bok och kalender 

NU är den här – boken som vill bli din följeslagare under 2022!
ASTRO 2022 består av en textdel och en kalenderdel. Du kan enkelt följa de astrologiska händelserna under året och ta del av inspirerande texter om vad som sker. Ett hjälpmedel för att vara intonad med Universums energier och rytm i ditt dagliga liv.
Gott om plats för anteckningar i veckokalendern.

Pris: 222 kr
248 sidor
Spiralrygg

Klicka på länken för en enkel film:  Astro 2022 film

ASTRO 2022 finns att köpa hos många återförsäljare – vi rekommenderar Paneter eller Tarotshop där priset är 222 kr + frakt 29 kr. (Fraktfritt om du köper 2 böcker.)
Paneter: https://www.paneter.se/astro-2022
Tarotshop: https://tarotshop.se/astro-2022

Här är länken till ett inlägg som visar bilder av innehållet: – månadsuppslag, veckouppslag, exempel på texter samt hela innehållsförteckningen: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=186911886883517&id=100066941190839


ASTRO 2022 - Ny kalender

Vi är så lyckliga över att Mirakelkalendern 2021 blev en sådan succé! (3000 sålda ex!)

Till hösten kommer nästa års kalender, med titeln ”ASTRO 2022”. Denna gång samarbetar vi med förlaget Siljans Måsar.

Det är en gåva att få leva i denna spännande tid när Jorden och Mänskligheten är på väg in i Vattumannens Gyllene Tidsålder och vi, Lisa och Ivar, är så tacksamma att ha funnit varandra som tvillingflammor våren 2018 och nu få arbeta tillsammans i Ljusets tjänst!

Vår förhoppning är att ASTRO 2022 ska nå ut till så många människor som möjligt och vara ett hjälpmedel i Övergången till Den Nya Tiden – Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden!

Lisa Aurelius och Ivar Kristoffersson 

Själens Krigare från SW-Eden


FÖRHANDSBESTÄLLNING!

ASTRO 2022 kommer ut i mitten av oktober – men den går redan nu att förhandsbeställa hos flera återförsäljare. Vi rekommenderar Paneter eller Tarotshop, där priset på boken är 222 kr + frakt 29 kr. (Fraktfritt vid köp av 2 exemplar!) 

Tarotshop:   https://tarotshop.se/astro-2022

Paneter: https://www.paneter.se/astro-2022


Länk till facebookgruppen: Astrokalendern 2022


PRESENTATION AV DEN KOMMANDE KALENDERN:

ASTRO 2022 – din guide till Den Nya Tiden!

ASTRO 2022 är skapad för dig som vill ta hjälp av kosmisk information och inspiration i övergången till Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden.

Detta övergångsskede är en prövande tid, då Mörkret i den yttre världen kulminerar i takt med att Ljuset expanderar i våra medvetanden. Vi skapar vår egen verklighet, som samskapare med Universum – och det är viktigt att fokusera på det som ger oss glädje och kraft.

Tvillingsjälarna Lisa Aurelius och Ivar Kristoffersson är uppskattade andliga inspiratörer. Ivar är astrolog och har en Youtube-kanal med många trogna följare. Lisa är en populär skribent, framför allt genom sin facebook-sida ”Lisa Aurelius – Själens krigare från SW-Eden” samt bloggen på www.soulwarrior.se

I denna bok kan du följa de astrologiska skeendena under året, sammanvävt med en del numerologi och annan kosmisk kunskap. Boken består av en textdel och en kalenderdel. 

Under hela året kan du följa Månens, Solens och alla planeternas vandringar genom stjärntecknen och även se när planeter går retrograd med mera. 

Det största fokuset ligger på Månen, eftersom det är den som rör sig snabbast. Dag för dag kan du se var Månen befinner sig och läsa om de olika energierna. Nymåne och Fullmåne uppmärksammas speciellt, med många sidors inspirerande läsning.

I textdelen finner du bland annat en text om varje planet, om retrograd, eklipser och mycket annat. Det finns en lång årstext som sammanfattar hela året och en månadstext för varje månad. Det finns även kapitel om Stjärnfrön och Tvillingflammor, samt ett om hur du utvecklar Mirakelmedvetande och lever i en hög vibration i samklang med Universum.

Bokens kalenderdel utgörs av en veckokalender med plats för anteckningar, samt månadsöversikter där du får en tydlig överblick över hela månadens astrologiska händelser. 


Syftet med Astrokalendern ASTRO 2022

Vi (Ivar och Lisa) har själva saknat en Astrokalender (sedan Häxans kalender slutade publiceras) och det känns underbart att nu få skapa en åt både oss själva och världen!

 Att följa Månen, Solen och planeterna är verkligen ett värdefullt redskap för att vara intonad med de kosmiska energierna. Månen byter tecken ofta (c:a vartannat dygn) och då är det mycket bra att ha en kalender som ger besked om var den befinner sig!

Vår önskan från Hjärtat är att Astrokalendern ska hjälpa så många människor som möjligt i övergången till Den Nya Tiden – Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden!

Sprid gärna vidare till dina andliga vänner – tack för hjälpen!