Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!


MIRAKELKALENDERN 2021 

UTFÖRSÄLJNING 48kr/st via www.paneter.se 

Mirakelkalendern är en unik veckokalender för andlighet i vardagen!

Den är en MÅNKALENDER med dagliga symboler för i vilket stjärntecken Månen befinner sig. Månen påverkar vårt känsloliv och livsupplevelse och att medvetet följa Månens energi är ett sätt att förstärka kontakten med din Själ, Universum, Källan. Självklart finns teckenförklaring och utförliga beskrivningar av Månens energi i de olika stjärntecknen.

Nymåne och Fullmåne uppmärksammas varje månad genom inspirerande texter om hur du bäst utnyttjar den aktuella energin. Även texter om vårdagjämning, sommarsolstånd, månförmörkelse etc. finns med.

Mirakelkalendern ger dig möjlighet att utveckla din förmåga till samskapande med Universum, genom att dagligen skriva ner INTENTIONER och uttrycka TACKSAMHET. Den fungerar också som en vanlig veckokalender med gott om plats för anteckningar.

Astrologiska data: Ivar Kristoffersson

Astrologiska texter: Lisa Aurelius

Intentioner och Tacksamhet: Mette H Johansson

Format: A5
MÅNADSUPPSLAG 

– Nymånetext, Fullmånetext och i detta fall även en text för Vårdagjämningen.
– Månadsöversikt med alla Månarna, dag för dag och klockslagen för när Månen byter tecken.
VECKOUPPSLAG 

– Månsymbolerna upptill (klockslag för när Månen byter tecken)
– Utrymme för att fylla i dagens intentioner, göromål, samt uttrycka tacksamhet!


NÄRBILD AV MÅNSYMBOLERNA

Här ser vi att den 12:e är Månen i Fiskarnas tecken, den 13:e har vi Nymåne i Fiskarna kl. 11:21 och den 14:e går Månen in i Väduren kl. 00:44. Teckenförklaring + beskrivning av Månens energi i de olika stjärntecknen, finns naturligtvis med i kalendern!VILL DU BESTÄLLA?

Beställning sker via www.paneter.se 

Om du får problem kan du kontakta oss via

ivarlisa@soulwarrior.se

Syftet med Mirakelkalendern

Vi (Ivar och Lisa) har själva saknat en Månkalender (sedan Häxans kalender slutade publiceras) och det känns underbart att nu få skapa en åt både oss själva och världen!!

 Att följa Månen är verkligen ett värdefullt redskap för att vara intonad med de kosmiska energierna, och eftersom Månen byter tecken så ofta (c:a vartannat dygn) är det mycket bra att ha en kalender som ger besked om var den befinner sig!!

Vår önskan från Hjärtat är att Mirakelkalendern ska hjälpa så många människor som möjligt i övergången till Den Nya Tiden – Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden!

Sprid gärna vidare till dina andliga vänner – tack för hjälpen!