Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

VÄLKOMMEN TILL SOUL WARRIOR ENERGY!!

Ivars  Astrologirapporter

Lisas Blogg

  ASTRO 2022 Ny Kalender! 
Följ/Gilla Själens Krigare på facebook! Inspirerande texter (av Lisa) vid Nymåne, Fullmåne m.m. Klicka här! 

MAJ 2021

Maj 2021 är numerologiskt ”Månad 1” (2+0+2+1+0+5=10=1) – så nu kan saker och ting börja ta form – med nya öppningar och vägval!

Den 5/5 har vi en 555-portal! (2021 är År 5.) 5:an står för Frihet, Livsglädje, Kreativitet! Livet vill ge oss en hjärtlig knuff framåt – till en rikare livsupplevelse här och nu! Detta är den dag på året då Årets energi – ”5” kulminerar – så ta vara på denna Glädjens och Frihetens portal! Kanske fira med en kullerbytta i gräset? :)

Efter den dynamiska Vädurs-säsongen under mars-april, där fokus låg mycket på läkning av de sårade delarna av Jaget, har vi nu gått vidare till Oxens säsong, förhoppningsvis med ökad självinsikt, självkänsla och självförtroende. Oxen styrs av Venus – vilket innebär hjärtfokus! Nu integrerar vi självkärleken och går vidare med Oxens trygghet och kraft. Oxen är ett jordtecken så det handlar mycket om det fysiska – att ta väl hand om sin kropp och tillgodose alla dess behov. Oxen kan konsten att njuta! Som tjuren Ferdinand… Lukta på blommorna!

Det är turbulent både i det yttre och inre nu – men om vi förs iväg med stormen kan vi alltid återvända till Oxens lugna, stabila kärlekskärna. Där är vi trygga genom ALLT. Oxen handlar mycket om att värdesätta det du har, dina resurser. Och det gäller allt ifrån tak över huvudet, en vacker omgivning, näring, närhet, kärlek. Den Inre Kärleken har du alltid med dig, även då du är ensam med dig själv. Ja, kanske upplevelsen av den rentutav blir ännu starkare då.. När du sitter ensam under korkeken och njuter av stillheten…

Merkurius och Venus lämnar Oxens tecken redan i början av månaden (4/5 respektive 8/5) då de färdas över till den mer livliga Tvilling-energin! Solen stannar i Oxen till 20/5. Revoltören Uranus – styrare över Vattumannens Gyllene Tidsålder – stannar i Oxen i flera år till och banar väg för De Nya Värderingarna – en värld där vi alla är fria, vilda och blomstrar i våra unika former och färger! 

Mars är under hela månaden i Kräftan – där han på sätt och vis inte trivs så bra… Mars vill ju rusa i full karriär och i Kräftans vatten blir han tvungen att SIMMA, vilket inte alls går lika fort. Detta kan vara frustrerande för Mars, men det är också en gåva att komma mer i kontakt med känslolivet. Mars är vår drivkraft och när han är i Kräftans tecken läggs mycket av vårt fokus på känslor, eftersom detta är Kräftans signum. Krigaren Mars har nu chansen att bli mer av en Hjärtats Krigare, mer feminin, guidad av sin intuition! Och när allt kommer omkring så måste det faktiskt inte alltid gå så fort här i livet – ofta är det bra att trampa vatten en stund och invänta den rätta tidpunkten för framåtrörelse! Detta får Mars nu praktisera!

Jupiter, som stannar c:a 12 mån. i varje tecken, lämnar nu Vattumannen och går in i Fiskarnas andliga vatten 13/5 – på Kristi Himmelsfärds dag! Mycket fint att det i år är den 13:e – Gudinnans tal! Det är den Feminina aspekten av Kristusenergin som vi framförallt behöver integrera i denna tid! Jupiter är planeten för Expansion och Upplyftande. I Fiskarna blir det den spirituella energin som utvidgas. Senast Jupiter var i Fiskarna var 2010 – vad hände i ditt liv då? (Jupiter gör bara ett kortare besök i Fiskarnas tecken denna gång – i sommar kommer planeten att gå tillbaka till Vattumannen igen, genom sin retrogradperiod.)

Ja, den två månader långa perioden med alla planeter i framåtrörelse är nu över. Pluto vände retrograd vid senaste Fullmånen (27/4) och Saturnus påbörjar sin retrograd 23/5 och Merkurius 27/5. Retrograd innebär introspektion – att titta mer på vad som händer inom oss. Och att integrera de nya energierna på ett djupare plan.

Maj är också månaden då Eklipssäsongen startar – vilken alltid handlar om fördjupade transformationsprocesser! Den första eklipsen blir en Månförmörkelse vid Fullmånen i Skytten 26/5. Flera magiska siffer-kombinationer pekar på att det är viktiga saker i görningen: Månförmörkelsen infaller kl. 13:13 och Månens Noder befinner sig då på graden 10°44’. Talet 13 är gudinnekraften och talet 144 är tvillingflammornas tal – Det gudomligt maskulina och feminina inom oss – i union!!

Sensationellt nog kommer Noderna att vara på exakt samma grad: 10°44’ även vid månadens Nymåne i Oxen 11/5!!!! Det normala är att Noderna alltid rör sig baklänges genom zodiaken. Men under eklipsperioder sker en mycket kort rörelse framåt och sedan bakåt igen – och noderna lyckas alltså pricka in den exakta graden och minuten 10°44’ PRECIS vid båda dessa Månar!!! (Nymåne + Fullmåne!) Nog är det häpnadsväckande!!!! 10° Tvillingarna är dessutom punkten för Aldebaran – som jag skrivit om tidigare – aktivering av Det Högre Hjärtat! (Mer om detta i kommande inlägg!)

Delta gärna i distansmeditation med Ombergs Ljusarbetare vid Nymåne och Fullmåne. Ofta är vi över 600 ljuskrigare som deltar i dessa starka ljusmanifestationer som transformerar både oss och världen! Se www.omma.se eller Ombergs Ljusarbetare på facebook.

Med stormsteg mot Ljusare Tider!!!